Idag har Häxan & Fyren varit gäst hos Marie W Schjölin och spelat in ett avsnitt av hennes podcast ”Innerligt – om ledarskap och kommunikation”. Podcasten har 80.000 trogna lyssnare i närmare 70 länder, riktigt imponerande och verkligen kul att vara inbjuden som gäst! Vi pratade om allt från vad Häxan & Fyren står för till vad som skapar en effektfull möteskultur och struktur. Och så hann vi med tre tips för aktivt lyssnande också.

Marie är kommunikatör och marknadsförare och driver företaget Zest for Life. Både inspirerande och imponerande att Marie gör precis allt själv när det gäller podden, från research och rekrytering av spännande gäster till inspelning, redigering, publicering och marknadsföring. En inspirerande entreprenör och kvinna på många sätt! Vi ser fram emot vad som händer härnäst i podden för Marie planerar för fullt att avancera podden till nya, innovativa former.

LYSSNA PÅ AVSNITTET här:

Du kan även lyssna på avsnittet på innerligt.libsyn.com