Nyhetsbrev ”Kvalitetssäkra dina möten” nr 5 är ute nu!

Nu är det femte och årets sista Nyhetsbrev från Häxan & Fyren ute!

Och så är vi framme, dags för Kalle & hans vänner, nyår och tid för att bara vara. Kanske? Visst tar du hand om dig? Visst ger du dig själv tid för återhämtning om du behöver det? Innan julledigheten tar vid tog vi oss en stund till att reflektera över året som gått och att blicka framåt. Läs mer om hur vi gjorde och vad vi kom fram till här>>

Vill du få våra kommande nyhetsbrev direkt till din mail? Fyll då bara i din mailadress längst ner på startsidan under ”PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV” så får du automatiskt nyhetsbrevet direkt. Så slipper du riskera att gå miste om viktig och intressant information från Häxan & Fyren!

Har du missat våra tidigare nyhetsbrev? Ingen ko på isen, dem hittar du här>>

Av |2019-05-27T08:45:27+02:00december 23rd, 2016|Chef, HR, Inspiration, Ledarskap, Möten, Organisationsutveckling, Övrigt, Utveckling|Kommentarer inaktiverade för Nyhetsbrev ”Kvalitetssäkra dina möten” nr 5 är ute nu!

Om författaren:

Till toppen