Hur gick det med pauserna i arbetet idag?

Var du för stressad för att pausa och stressa ner? Gör det dig stressad av bara tanken på att ta en paus när du ju har så mycket att hinna med, så många möten att gå på?

Om du från imorgon börjar ta paus ändå, trots motståndet, finns faktiskt en stor chans att du snart kommer märka att du blir piggare, mer fokuserad och får mer energi att ta dig an dina uppgifter och möten. En sådan paus kan vara i form av en powernap, en meditationsstund eller en promenad i friska luften och det behöver absolut inte vara svårt, krångligt eller ta lång tid.

Behöver du hjälp på traven att komma igång?
Om du vill testa en powernap finns till exempel appen Pzizz – sleep, nap, focus där du kan ställa in hur lång tid du vill sova och vad för typ av sövande ljud du vill lyssna på. Om du istället vill meditera finns exempelvis appen Calm, där du kan prova andningsövningar för att hjälpa dig stressa ner eller välja särskilt utvald musik för att till exempel bli mer fokuserad eller engagerad.  Så vad sägs om att prova?

Vill du få fler tips på appar som får dig att sova bättre, hitta lugnet och bli mer fokuserad?
PC för alla ger tips på 11 olika appar som kan hjälpa dig sova bättre och vakna utvilad och redo för att ta dig an en ny arbetsdag och möten. Få tipsen här>>

Tänker du att detta nog skulle vara bra för dig? Är det inte då värt ett försök? Att göra valet att hålla hela yrkeslivet ut och må bra längs vägen. Att göra bara lite annorlunda. Än igår. För ditt framtida jag. Lycka till och ta hand om dig!