img_7185Nu är det fjärde Nyhetsbrevet från Häxan & Fyren ute!

Vi tipsar om blogginlägget ”Att få styrelse att gå i takt med organisation och omvärld” och även om de två mötesfilmer som hittills kommit ut i vår serie ”Möten – när det inte blir som en önskat”. Igår kom film nummer 2 ut som handlar om spontanmöten, möten som knappt uppfattas som möten men som kan ha så dålig timing och förutsättning att viktig information inte kommer till sin rätt. Detta och mer kan du läsa om i vårt nyhetsbrev, klicka här>>

Vill du få våra kommande nyhetsbrev direkt till din mail? Fyll då bara i din mailadress längst ner på startsidan under ”PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV” så får du automatiskt nyhetsbrevet direkt. Så slipper du riskera att gå miste om viktig och intressant information från Häxan & Fyren!

Har du missat våra tidigare nyhetsbrev? Ingen ko på isen, dem hittar du här>>