Sedan januari 2017 har Häxan & Fyrens VD Ulrika Lingslunde tagit sig an uppdraget som generalsekreterare för Svenska Cricketförbundet. Förbundet är medlem i Riksidrottsförbundet och det yngsta förbundet av 71 inom svensk idrott, förbundet växer så det knakar och som just nu byggs upp för framtiden. Det var en möjlighet som dök upp för Ulrika och som inte gick att motstå. Det är så inspirerande och berikande att få lära känna en ny sport, nya människor och att få bygga upp en organisation som i dagsläget består av drygt 60 föreningar. Om du vill följa Ulrika och hennes kollegors arbeta för att utveckla organisationen och allt roligt som händer i Svensk Cricket håll då koll på följande sidor:

Ulrika Lingslunde twittrar här>>

Svenska Cricketförbundets hemsida>>

Svenska Cricketförbundet på Facebook>>