Samtalspodden Helt enkelt – en podd om modiga medvetna samtal

Ulrika Lingslunde, Häxan & Fyrens VD och grundare, har tillsammans med Anette Ekqvist och Ulrika Schelwander startat podden ”Samtalspodden Helt enkelt – en podd om modiga medvetna samtal”. Ulrika, Anette och Ulrika har mötts och inspirerats av varandra och kraften i samtalen. Så nu har elva avsnitt spelats in och samtalen har handlat om allt från strävan efter storhet och drivkrafter till ensamhet och djupvila.

Lyssna på alla avsnitt på: heltenkelt.libsyn.com .
Podden finns även på iTunes, Podcaster och Acast.

Deras samtal och upptåg går även att följa på: Facebook och Instagram

Av |2019-05-27T08:45:27+02:00januari 9th, 2018|Övrigt|Kommentarer inaktiverade för Samtalspodden Helt enkelt – en podd om modiga medvetna samtal

Om författaren:

Till toppen